Magamról

A mérleg havában születtem rák aszcendenssel és nyilas holddal. Ez azt jelenti, hogy a harmónia az empátia az érzékenység és a hitelesség, ami a leginkább jellemez.

Alapvetoen racionális indíttatást kaptam szüleimtol, az ok-okozati és logikus világnézet vezetett oda, hogy elkezdjem kritikusan vizsgálni az okkult, misztikus és ezoterikus nézetek alapjait, a máig felépült nézeteit.

Igen sok babonás hiedelemmel voltam kénytelen találkozni, és rangos képzettségu elodeim nyomdokán igyekeztem folytatni a racionalizálását ezen nemes területeknek.

Tradicionális asztrológiát is abból az indíttatásból kezdtem el tanulni a Tan Kapuja Buddhista Foiskolán, mert meg voltam róla gyozodve, hogy vagy egy maszlag, vagy egy nagyszeru világnézeti rendszer. Az utóbbi jött be.

Szellemi "rezgokörök" tagjaként kaptam képzést természetfilozófiai területeken.

A RAI. (nemzetközi reiki szervezet) tagjaként is számos bioenergetikai tanfolyamon vettem részt.

Eszzénus mesteri kiképzés után a Fény Gyermekei Esszénus Egyház egyik alapító tagjaként folytatódik a mai napig a képzésem, ami reményeim szerint nem is ér véget egyhamar, ugyanis "A jó pap is holtig tanul."

A szerteágazó ezoterikus és spirituális képzést ama neves külföldi vendégeloadóknak köszönöm, kiknek emlékét volt okom az elmúlt években a szívembe zárni.

A boldogság felé vezeto út mindenkinél feladatokkal és megemésztendo tapasztalatokkal van kikövezve, ami azt tárta elém, hogy amit tanultam, azt a rászoruló embereknek ajánljam fel.

Mások sorsának elemzése megnyitja az esélyét, hogy akik hozzám fordulnak átlássák életük karmikus feladatait és azoknak hétköznapi aspektusait.

Tisztelettel: Tornyi Zsolt