Ajándékötletek

 

 

 

 

 

 

Ajándékötletek, meglepetések a párodnak vagy kiszemeltednek ünnepi alkalmakra: Karácsonyra, Valentin napra, születésnapra, névnapra vagy bármely különleges alkalomra.
Következő megálló a Valentin nap. Az idő kint még mindig zimankós, fel kell hát olvasztani a szíveket. Na és persze az éves napi rutinban lankadt agynak nevezett szerkezetünket újra kell indítani, mivel is kedveskedjünk kedvesünknek.

Szponzorált linkek

Ezoterikus.kövek
A kövek használatának több ezer éves története van, mind gyógyító hatásuk, mind ezoterikus vonatkozású és természetesen esztétikai is.
Érdemes szeretteinket meglepni valami szép, akár szerencsét is hozó ajándéktárggyal.

Babzsák - egyedi ajándék ötlet
Ultra kényelmes, színes, vicces, tartós, dizájnos babzsákfotelek, párnák, egyéb kreálmányok többféle formában, méretben, egyedi igények alapján, polisztirol gyöngyökkel töltve, jóval a bolti ár alatt!
egyedibabzsak@gmail.com

Ékszerek
Az ékszerek örökzöld ajándékok, nem csak Karácsony alkalmából. Ezen a honlapon rengeteget találhatsz belőlük: gyűrűk, nyakláncok, medálok, fülbevalók, karkötők-karperecek, brossok, bokaláncok, karórák, igazgyöngyök, arany, ezüst, titánium.
Tipp: Hagyd, hogy a párod vegye át a csomagot. Biztos majd meg fogja ölni a kíváncsiság, hogy mi is az... ;) És ha jól viselkedik, Karácsonykor kibonthatja. :D

Könyv+Zene+Film
A könyv arra jó, hogy a párod ne kalandozzon el, amíg te nem vagy vele, vagy ha te fulladnál ki előbb az ágyban. ;)
A zenét már párban is lehet élvezni, de vedd figyelembe, hogy sexfilmet nem túlzottan illik ajándéknak szánni. :D
Itt rengeteg könyvet, zenét és filmet találhatsz, sőt, az adatbázisban még nem lévőket is előjegyezheted!

Mobiltelefon
A mai telefonokban már van mp3 lejátszó. Nincs több kifogás, hogy azért nem vette fel a telefont, mert zenét hallgatott és nem hallotta a hívásod! :)

Parfüm
Egy ajándék, ami mindkettőtök örömét szolgálja.

Virágküldő
Bizony, nem árt egy kis előkedveskedés Karácsonyra.

Ha még mindig nem találod, amit keresel, akkor írd be ide:


 

   

eXTReMe Tracker
eXTReMe Tracker
 

   
    Adatvédelmi irányelvek